Az ősz tanítása

A szeptember csendes pillanatai lassan kúsznak be nálunk a nyár végi hőségbe. Egyre több falevél csörög a talicska kerekei alatt, egyre több virág adja át lágyan a színét, hogy lassan az ősz csendes hangulatába olvadhasson.
Éjszaka még hallani az szarvasok bőségét, de a reggelek már némák. A hajnali madárcsicsergés a múlté. Megérkezett pára és a vizes hajnali fű illata.

Szeretet munka: egy kedves ismerősöm így hívja, amit mi itt a Zselic Kapujában csinálunk.

Senki nem születik táncosnak, de élhet a szívében a tánc, aminek vagy követi a hangját, vagy elfojtja.  Ahhoz, hogy valaki az életben is táncos lehessen és ne csak a szívében, ahhoz gyakorolni kell, időt szentelni a táncnak, egészségesen táplálkozni, regenerálódni, elméleti és gyakorlati tudást szerezni, kifejezni a valódi önmagát a tánccal, hibázni és felállni.

.

Mit jelent a szeretet munka itt a farmon?
A mi szívünkben a szeretet, család, együttélés vágya él. Ezért tanuljuk, gyakoroljuk a szeretetet, a kapcsolódást, az odafigyelést, megértést, türelmet és megannyi mindent, ami fontos és értékes nekünk. Ez néha kapkodós, néha szomorú, néha hangos, de a lényegen nem változtat, ami egy tiszta szándék arra, hogy együtt működjünk, együtt éljünk szeretetben és tiszteletben önmagunkkal, egymással és mindennel, ami körülölel minket. Hűen önmagunkhoz, az őseinkhez, a gyökereinkhez, hogy ezt adhassuk tovább a világnak.

Ősszel ideje van a száraz falevelek elengedésének.
A napokban ezt figyelve álltam meg pillanatokra. A falevél gyengéden engedi tovább a múltat, a régit, hogy télre megpihenhessen.
A természet tanítása inspirált arra, hogy lehetőséget teremtsek azoknak a nőknek, akik elkezdték a vidéki életet, de belefáradtak, vagy keresnek egy mélyebb célt, értelmet, közösséget, saját belső tűzüket, ami tovább viszi őket az úton.
.
Megdobogtatja a szívem ez a kis dallam, ezért hívlak titeket idén szeptembertől személyesen a Zselic Kapujában vagy online beszélgetésekre, melyeknek célja a saját jól létetek. Jövőre majd közösségi programokkal is lesz lehetőség a személyes kapcsolódásokra, de addig viszont személyre szabott lehetőségeket biztosítok nektek, mert ősszel ideje van elengedni az elszáradt leveleket, hogy fájdalom nélkül léphessünk a pihentető télbe.
.
A Természet Asszonyában ott él a tavasz-nyár-ősz-tél-tavasz körforgása, így minden Nőnek lehetősége van kapcsolódni vele.
A jóga jelentése: egység, egyesülés. Az online jógaórák segítik a rálást a gondolatok, érzelmek és a test működésére, mellyel belátásokhoz és mélyebb megértéshez ez az ősi módszer.
A felismerések olyanok, mint az aprón átszűrődő fénynyalábok egy barlang mélyén.
A Zselic Kapujában megtalálható gyógynövények teaként elérhetőek, így személyre szabottan segítik egy nő testének az egészséges működését.

Zselic Kapuja Gyógynövénykert és Farm egyéni konzultáció Szecskó Mónika jógaoktatóval

Várlak szeretettel:

Móni

🌿 Zselic Kapuja Gyógynövénykert és Farm 🌿