A Természet Asszonya: Őszi megbékélés

Az elmúlt 13 évben önismereti utam a jóga, tánc, meditáció és pszichológia világába kalauzolt. A megszerzett tudás, mint az elültetett magok, folyamatosan és csendesen növekedtek bennem.

A Zselic Kapuja Gyógynövénykert és Farmra megérkezve a két kézzel teremtés, növényekről és állatokról való gondoskodás, házépítés, családi élet és szerelem különleges energiái tették ki a mindennapokat.

Ma, amikor több, mint egy éve itt élve az őszi szél lágyan bírja énekre a teraszon függő koshikat és üdvözli az új napokat, a lelkem is köszönti azokat a Nőket, akik szeretnének az élettel, testükkel, gondolataikkal, érzéseikkel elfogadásban lenni. Akiket hív egy hang, ahogyan engem is korábban, hogy megtapasztalják az élet vad bujaságát, amely ott áramlik az ereikben.

Ősszel a Természet Asszonya, a bennünk élő nő is elkezd csendesedni. Ahogyan a falevelek hullajtják le egyesével lágyan a színes leveleket, úgy van szükségünk nekünk is arra, hogy megszabaduljunk a múlt béklyóitól, melyek nem támogatnak minket tovább.

A program tartalma:

  • ONLINE KONZULTÁCIÓ: 7 héten át, heti 1 óra online konzultáció (7 x 60 perc)

A beszélgetés megmutatja mely témák azok, melyekkel foglalkozni érdemes, így teljesen személyre szabott a folyamat.

  • + AJÁNDÉK: 1 db online jógaóra.
  • + AJÁNDÉK: személyre szabott támogató gyógyító növények javaslása.

A teljes program ára: 47.000 Ft

🌿🌿🌿

Időpont egyeztetéshez hívj bizalommal:

Szecskó Mónika

+36305043845